Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Συμπάθεια για το Διάβολο

"Το [Άγιο] Πνεύμα λέει καθαρά ότι σε μελλοντικούς καιρούς θα αποστατήσουν μερικοί από την πίστη προσέχοντας σε πνεύματα πλάνης και σε διδασκαλίες δαιμονίων" (Α΄Τιμόθεο 4:1).

 

         ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για τον Καιρό του Τέλους περιγράφει με ακρίβεια την απότομη αύξηση του ενδιαφέροντος για τον αποκρυφισμό, τα ψυχικά φαινόμενα, τον πνευματισμό, τη δαιμονολογία και τη μαγεία, που γνωρίζει ο κόσμος σήμερα.

         Στη ομιλία Του σχετικά με τα σημεία που θα προηγούνταν της επιστροφής Του, ο Ιησούς, τρεις φορές είπε στους μαθητές Του ότι πολυάριθμοι ψευδοπροφήτες θα εμφανίζονταν στην παγκόσμια σκηνή και ότι θα προσέλκυαν τεράστια πλήθη οπαδών. "Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εμφανιστούν και θα πλανήσουν πολλούς" (Ματθαίος 24:11). [ii] (Βλέπε επίσης εδάφια 5 και 24 του Ματθαίου 24)

          Η Βίβλος μας λέει, ότι, αν οι άνθρωποι ηθελημένα απορρίψουν την αλήθεια του Θεού, θα τους δοθεί "ενέργεια πλάνης, για να πιστέψουν σ’ ένα ψέμα" (Β΄Θεσσαλονικείς 2:10-11). Όταν αρνιόμαστε την αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πιστέψουμε παρά ένα ψέμα. Γι’ αυτό πολύς κόσμο σήμερα είναι διάπλατα δεκτικός  στους απατεώνες και τους ψευδοπροφήτες. Μια εγκατάλειψη της αληθινής πίστης, συχνά, προηγείται "της προσοχής προς πνεύματα πλάνης και διδασκαλίες δαιμονίων".

         Βέβαια, ο Διάβολος δεν εμφανίζεται πάντα με τη μορφή της κακιάς και καταστροφικής δύναμης που είναι. Ακριβώς το αντίθετο. Αυτός και οι πράκτορές του συχνά παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν αγγελιοφόρους φωτός και καλοσύνης: "Ο Ίδιος ο Σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός, δεν είναι, λοιπόν, κάτι το περίεργο αν οι υπηρέτες του, επίσης, μετασχηματίζονται σε υπηρέτες δικαιοσύνης" (Β΄Κορινθίους 11:14-15). Αυτός είναι ο αρχι-απατεώνας.

         Δεν είναι μόνο πάρα πολλοί οι άνθρωποι που, χωρίς να το ξέρουν, πέφτουν στις παγίδες του Διαβόλου, αλλά και ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που εισχωρεί στις τάξεις του Σατανισμού. Ο Ρικ Χάτφιλντ, διευθυντής στο Νοσοκομείο Μπραιλίν που ειδικεύεται στην θεραπεία ενηλίκων και εφήβων εξαρτημένων από χημικές ουσίες, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μπούφαλο, στην Νέα Υόρκη, προειδοποιεί ότι, "Ο Σατανισμός είναι μια από τις χειρότερες και πλέον προεξάρχουσες απειλές που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα". Ο Χάτφιλντ, που έχει δουλέψει σε προγράμματα θεραπείας ναρκομανών σ’ όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ότι, κατά τα τελευταία έξη χρόνια έχει δει μια δραματική αύξηση στον αριθμό των εφήβων που υποπίπτουν στο δέλεαρ του Σατανισμού. [51]

         Δυστυχώς, ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι παγιδεύονται στη "σκοτεινή πλευρά" του πνευματικού κόσμου, είναι επειδή έχουν απογοητευθεί  από  την καταφανή απουσία πνευματικής πραγματικότητας στις παραδοσιακές θρησκείες. Ένας Νοτιοαφρικανός, ειδικός στον Σατανισμό, επιρρίπτει την ευθύνη στις πνευματικά νεκρές εκκλησίες, όσον αφορά την ανάμιξη της νεολαίας στον αποκρυφισμό. Το Ρώυτερ αναφέρει,

         "Ο Σατανισμός αυξάνεται, ειδικότερα οι σοβαρές περιπτώσεις, οι φόβοι, οι επιθέσεις", είπε σε μια συνέντευξη ο Συνταγματάρχης Κόμπας Τζόνκερ, διευθυντής της αστυνομικής Μονάδας Αποκρυφιστικών Ερευνών στην Πραιτόρια.

         Ο Τζόνκερ κατηγόρησε τις αναγνωρισμένες εκκλησίες της Νότιας Αφρικής για πνευματική χρεοκοπία, όπως την αποκάλεσε και πρόσθεσε ότι ευθύνονται για την τάση των εφήβων να πειραματίζονται με  τον αποκρυφισμό. "Μπορείς, πράγματι, να αισθανθείς ότι πολλές από αυτές τις εκκλησίες υπάρχει μια πνευματική απονέκρωση. Δεν υπάρχει καθόλου ζωντάνια. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα ‘θελα να βρίσκομαι  μέσα σε μια τέτοια εκκλησία". [52]

          Η μαγεία, επίσης, ακμάζει. Η Εβδομαδιαία Μάντσεστερ Γκάρντιαν αναφέρει: "Πριν από πέντε χρόνια, νομίζαμε ότι υπήρχαν 60.000 μάγισσες στη Βρετανία. Σήμερα υπολογίζεται ότι ο αριθμός αυτός έχει μεγαλώσει στις 80.000". [53] Η αύξηση αυτή αποκαλείται  η "αναγέννηση της μαγείας", και υπάρχουν σήμερα ανοιχτά σχολεία μαγείας που διδάσκουν "πνευματιστική αυτοάμυνα" , καθώς και την ιστορία της μαγείας. [54]

         "Η παγανιστική δύναμη" είναι σε παρόμοια άνοδο και στις ΗΠΑ. Ο Ηνωμένος  Τύπος αναφέρει, "Οι μάγισσες της τελευταίας δεκαετίας δεν είναι και τόσο τρομακτικές, ενώ τα παγανιστικά πιστεύω έχουν μεταβληθεί σε ολοκληρωμένες θρησκείες, που ολοκληρώνονται από τελετουργίες και αργίες, ακόμη.

         Υπάρχουν γύρω στα 2 εκατομμύρια Αμερικανοί που ακολουθούν κάποιο είδος παγανισμού, είπε ο Λίο Μαρτέλο, διευθυντής του Λόμπι Ενάντια στις Διακρίσεις για Μάγισσες, μια οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παγανιστών να συγκεντρώνονται σε δημόσια μέρη και να παίρνουν αποδοχές διακοπών για μέρες όπως το Χάλογουιν. [55]

          Αν και η Βίβλος και η προσευχή απαγορεύτηκαν επίσημα και απομακρύνθηκαν από τα δημόσια σχολεία των ΗΠΑ το 1962, πολλά από αυτά τα ίδια τα σχολεία σήμερα προσφέρουν στους μαθητές τους επίσημα αναγνωρισμένα μαθήματα όσον αφορά τη μαγεία και τον αποκρυφισμό.

            Ένα άλλο πεδίο στο οποίο η μαγεία και ο Σατανισμός έχουν κάνει τρομακτικές προόδους, είναι στις επιχειρήσεις δημοφιλούς μουσικής. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα μουσικά άλμπουμ και τις βιντεοκασέτες ροκ μουσικής, καθώς και στα εξώφυλλά τους που κυκλοφορούν διακοσμημένα με σύμβολα, θρησκευτικές τελετές της μαγείας και του αποκρυφισμού. Πολλά παρουσιάζουν μια απροκάλυπτη λατρεία του Σατανά και του κάτω κόσμου. Οι ήχοι της Κόλασης έχουν σαγηνέψει και έχουν οδηγήσει αναρίθμητους ανθρώπους σε τρόπους ζωής με ναρκωτικά, διαστροφές, βία και μερικές φορές ακόμα και αυτοκτονία. Οι πιο αδιάντροπες πράξεις βλασφημίας και ιεροσυλίας είναι σήμερα κοινωνικά αποδεκτές στο όνομα της οπτικοακουστικής διασκέδασης και της "ελευθερίας της έκφρασης".

 

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production