Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Το Θηρίο Που Πρόκειται Να Εμφανιστεί

"Ο Αντίχριστος έρχεται" (Α΄Ιωάννη 2:18).

          ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ του τέλους, στο οποίο η Βίβλος αφιερώνει πολυάριθμα κεφάλαια, είναι η άνοδος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης της οποίας θα ηγείται ένας τύραννος κατειλημμένος από το Διάβολο και θα είναι γνωστός ως ο Αντίχριστος ή "το Θηρίο." Το 13ο κεφάλαιο του Βιβλίου της Αποκάλυψης λέει ότι ο κόσμος πρόκειται κυριολεκτικά να λατρέψει το Σατανά, στο πρόσωπο αυτού του κτηνώδους παγκόσμιου ηγέτη. "Και προσκύνησαν τον δράκοντα (το Διάβολο) που έδωσε εξουσία στο θηρίο (τον Αντίχριστο) και προσκύνησαν το θηρίο" (Αποκάλυψη 13:4).

         Το σκηνικό προετοιμάζεται  με ταχύ ρυθμό ώστε να δεχτεί ο κόσμος μια παγκόσμια ηγεσία. Ο φημισμένος Βρετανός ιστορικός Άρνολντ Τόινμπι (1889-1975) είχε δίκιο όταν έλεγε, "Τα έθνη είναι έτοιμα να δώσουν τα βασίλεια του κόσμου σ' οποιοδήποτε άτομο τους προσφέρει λύση στα παγκόσμια προβλήματά τους". Ο πρώτος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Πολ-Χένρι Σπάακ, που ήταν επίσης και πρωθυπουργός του Βελγίου και ένας από τους πρωταρχικούς σχεδιαστές της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγοράς, καθώς επίσης και γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, το επιβεβαίωσε αυτό λέγοντας, "Δε θέλουμε μια ακόμη επιτροπή, ήδη έχουμε πάρα πολλές. Αυτό που θέλουμε είναι ένα άτομο με την ικανότητα να διατηρήσει σε υποταγή τους λαούς και να μας βγάλει από τον οικονομικό μαρασμό μέσα στον οποίο βυθιζόμαστε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο, και είτε είναι Θεός είτε διάβολος, θα τον δεχτούμε".

 

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων

         Ακούμε όλο και πιο πολλά για την "Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων" ή για την "παγκόσμια κοινότητα". Ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους έκανε δημοφιλή τον όρο αυτό, όταν είπε σ' ένα λόγο του μπροστά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου, "Σήμερα στεκόμαστε μπροστά σε μια μοναδική και εξαιρετική στιγμή. … Από αυτούς τους δύσκολους καιρούς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων μπορεί να αναδυθεί. … Σήμερα αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων αγωνίζεται να γεννηθεί". [56]

        

Η Συμφωνία για Ειρήνη στην Ιερουσαλήμ

         Φαίνεται πως αυτός ο επερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης θα ανέβει στην εξουσία δημιουργώντας ένα κύμα παγκόσμιας ευφορίας καθώς έρχεται στο προσκήνιο για να σώσει προσωρινά τον κόσμο από τα κρίσιμα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά του προβλήματα. Σαν τον ίδιο το Σατανά, που συχνά εμφανίζεται σαν άγγελος φωτός, αυτό το άτομο θα εξαπατήσει τον περισσότερο κόσμο κάνοντάς τον να πιστέψει ότι είναι ένας άξιος υποστηρικτής της ειρήνης, ένας ήρωας. Ο προφήτης Δανιήλ έγραψε για τον Αντίχριστο, " Μέσα σε καιρό ειρήνης  θα αφανίσει πολλούς", και "θα έρθει ειρηνικά και θα πάρει την εξουσία με κολακείες" (Δανιήλ 8:25, 11:21).

          Η Βίβλος υποδηλώνει πως μια ευφυής επταετής συμφωνία για ειρήνη  ή κάποια "συνθήκη"  ζωτικής σημασίας θα του επιτρέψει να αξιώσει την παγκόσμια ηγεσία. Αυτή η συνθήκη θα λύσει προσωρινά την κρίση στη Μέση Ανατολή, προσφέροντας ένα συμβιβασμό ανάμεσα στους Εβραίους και τους Άραβες σχετικά με την πόλη της Ιερουσαλήμ και τις ιερές τοποθεσίες. Ένα βασικό σημείο θα είναι το Όρος Μοριά, στην Ιερουσαλήμ, το οποίο είναι ιερό για τους Εβραίους (ο ναός τους βρισκόταν εκεί πριν καταστραφεί από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.), ενώ είναι ιερό και για τους Μουσουλμάνους (το πιο ιερό τους τέμενος στην πόλη, ο Θόλος του Βράχου, βρίσκεται  εκεί σήμερα). Οι Γραφές αναφέρουν  ότι η συνθήκη του Αντίχριστου θα δώσει την ικανότητα στους Εβραίους να ξαναχτίσουν  το ναό τους, όπου θα επαναφέρουν τις αρχαίες τελετουργίες τους με  θυσίες ζώων (βλέπε Δανιήλ 8:23-25, 9:27, Β΄Θεσσαλονικείς 2:1-4).

 

Επεμβαίνει και Η Ρωσία

         Ο προφήτης Ιεζεκιήλ ονομάζει τον Αντίχριστο "Γωγ, τη γη του Μαγώγ, ηγεμόνα της Ρως" (Ιεζεκιήλ 38:2). Οι ακαδημαϊκοί συμφωνούν πως η αρχαία χώρα που, κατά την αρχαιότητα ήταν γνωστή σαν Μαγώγ, είναι μια ισχυρή χώρα ή περιοχή λαών στα βόρεια του Ισραήλ. Το "Ρως" πιστεύεται ότι αναφέρεται στο λαό της Ρωσίας. Γι' αυτούς τους λόγους, πολλοί μελετητές της Βίβλου πιστεύουν ότι ο Αντίχριστος θα αναδυθεί από το σημερινό χάος στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

         Οι Γραφές δείχνουν προς τα ηγετικά έθνη της Ευρώπης, υποδεικνύοντας ότι θα είναι παίκτες κλειδιά στην παγκόσμια κυβέρνηση του Αντίχριστου, των οποίων οι ηγέτες θα ενωθούν ολοκληρωτικά μαζί του, υποστηρίζοντάς τον. "Αυτοί θα έχουν μια γνώμη και θα παραδώσουν στο θηρίο τη δύναμη και την εξουσία τους" (Αποκάλυψη 17:13).

 

Ένας Σωτήρας που θα τους βγει ξινός

         Αν και ο περισσότερος κόσμος αρχικά θα ζητωκραυγάσει το Θηρίο σαν τον πολιτικό τους σωτήρα,  τριάμισι χρόνια μετά την εφαρμογή της επταετούς συνθήκης, ο ίδιος θα καταργήσει τη συνθήκη ειρήνης και θα δείξει τις πραγματικές του διαθέσεις. Συγχρόνως, θα εισβάλλει στο Ισραήλ και θα καθιερώσει την Ιερουσαλήμ σαν την παγκόσμια πρωτεύουσά του.

         Επίσης, θα θέσει εκτός νόμου όλες τις θρησκείες, εκτός από τη λατρεία του εαυτού του και την εικόνα του εαυτού του, που με κάποιο τρόπο θα της δώσει τη δύναμη να μιλάει και να "κάνει εκείνους που αρνούνται να την προσκυνήσουν, να θανατώνονται" (Αποκάλυψη 13:14-15). Ο Ιησούς είπε ότι, όταν δείτε αυτή την εικόνα, το "βδέλυγμα της ερημώσεως, για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ να στέκεται στον ιερό τόπο (το Ναό),…τότε θα γίνει μεγάλη θλίψη, τέτοια που παρόμοιά της δεν έγινε από την αρχή του κόσμου" (Ματθαίος 24:15,21). Θα είναι μια εποχή ανελέητης καταπίεσης και διωγμού των πιστών του Θεού από το Θηρίο και το καθεστώς του. (Βλέπε επίσης Δανιήλ 7:21,25, 8:23-24, 11:31-35, 12:10, Αποκάλυψη 13:5-7)

            Είναι ο καιρός που ο Αντίχριστος επιβάλλει το περίφημο παγκόσμιο πιστωτικό σύστημά του με το "666".

 

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production