Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

 Το "Χάραγμα Του Θηρίου"

"Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους ελεύθερους και τους δούλους να πάρουν ένα χάραγμα [μέσα] στο δεξί τους χέρι ή [μέσα] στα μέτωπά τους. Και να μη μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλάει παρά αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία, όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου επειδή είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι χξς΄(666).

          ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ είναι πράγματι αξιοσημείωτη. Για σκεφθείτε το: Σχεδόν πριν 2.000 χρόνια ο Απόστολος Ιωάννης, που πριν συναντήσει τον Ιησού ήταν ένας απλός ψαράς, προφήτευσε ότι μια μέρα ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα καθιερωθεί, με το οποίο όλοι θα εξαναγκαστούν να δεχτούν έναν αριθμό, χωρίς τον οποίο δε θα μπορούν ούτε να αγοράζουν ούτε να πουλάνε. Μόνο με την έλευση των υπολογιστών και των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα μπορούσε να εκπληρωθεί μια τέτοια προφητεία.

         Σήμερα  υπάρχει  ένας αριθμός από κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούνται  για την αγορά προϊόντων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετρητά, μπορείς να υπογράψεις μια επιταγή ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα.

         Ή, ακόμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα ντέμπιτ. Ο ταμίας απλώς περνάει την κάρτα σου μέσα από μια συσκευή ανίχνευσης η οποία  είναι ηλεκτρονικά συνδεδεμένη με την τράπεζά σου, και τα χρήματα αυτόματα βγαίνουν από το λογαριασμό σου και τοποθετούνται στο λογαριασμό του καταστήματος — μέσα σε κλάσματα  δευτερολέπτου.

         Ένα άλλο μέσο μεταβίβασης χρημάτων που, ήδη, χρησιμοποιείται σε διάφορες χώρες και προωθείται σε πολλές άλλες, είναι η "έξυπνη κάρτα". Αυτή μοιάζει σαν τις συνηθισμένες πιστωτικές κάρτες, έχει, όμως, μια μεγάλη διαφορά: Περιέχει ένα μικροσκοπικό τσιπάκι ενσωματωμένο μέσα στο πλαστικό της. Αυτά τα ηλεκτρονικά θαύματα όχι μόνο σου δίνουν άμεση πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σου, αλλά μπορούν επίσης να περιέχουν όλες τις πληροφορίες του διαβατηρίου σου, το ιατρικό σου ιστορικό, την άδεια οδήγησης, φωτογραφίες, δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης και όλων των ειδών άλλες πληροφορίες. Πάνω από 90 εκατομμύρια έξυπνες κάρτες υγείας χρησιμοποιούνται σήμερα  στη Γαλλία, στον Καναδά, στη Γερμανία και στη Βρετανία.

         Είμαστε για τα καλά στο δρόμο προς την εξαφάνιση των μετρητών. Οι υπέρμαχοι της δημιουργίας μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά έχουν πολλά και πειστικά επιχειρήματα. Ένα απ’ τα κυριότερα είναι ότι τα μετρητά είναι το νέκταρ  των λαθρεμπόρων ναρκωτικών, που συχνά συναλλάσσονται με βαλίτσες γεμάτες από αυτά. Χωρίς μετρητά, η πώληση των παράνομων ναρκωτικών θα παρεμποδίζονταν σοβαρά. Στην ουσία, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου λένε πως, αν καταργήσεις τα μετρητά, θα εξαλειφθούν  τα περισσότερα είδη  εγκληματικών πράξεων.

 Το Εμπόδιο για τις Κάρτες Εξακρίβωσης Ταυτότητας

         Πριν μπορέσουν να καταργηθούν εντελώς τα μετρητά, οι επιταγές και οι πιστωτικές κάρτες,  θα πρέπει σε πρώτη φάση να αναπτυχθεί και να καθιερωθεί ένα εντελώς αδιάβλητο σύστημα εξακρίβωσης ταυτότητας. Οι πωλητές λιανικής θα πρέπει να είναι σίγουροι πως το άτομο που τους δείχνει  μια κάρτα σε  μια συναλλαγή είναι ο πραγματικός  κάτοχος  της κάρτας εκείνης.

         Έχουν ήδη αναπτυχθεί διάφορα αξιόπιστα συστήματα εξακρίβωσης ταυτότητας, όπως αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων και χεριού, σαρωτές αμφιβληστροειδούς, κλπ. Το πρόβλημα με αυτές τις συσκευές είναι ότι είναι εξαιρετικά ακριβές. Για να μπορέσει  μια κοινωνία να δουλέψει χωρίς καθόλου μετρητά, θα πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο μηχάνημα σε κάθε μαγαζάκι η κατάστημα λιανικής όπου πωλούνται τα προϊόντα.

         Και ενώ τέτοιοι βιομετρικοί σαρωτές προς το παρόν στοιχίζουν χιλιάδες δολάρια, τα μικροτσίπ που ενσωματώνονται μέσα σε πλαστικές έξυπνες κάρτες στοιχίζουν μόνο λίγα λεπτά το καθένα.

 Το Προσωπικό σου Εμφυτευμένο Μικροτσίπ

         Μια ανέξοδη και λειτουργική λύση θα ήταν να πάρεις ένα τσιπάκι ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στις έξυπνες κάρτες και να το τοποθετήσεις κάτω από το δέρμα σου. Μόλις εμφυτευτεί θα μπορούσε να αναγνωστεί από έναν πάμφθηνο σαρωτή, όμοιο κατά πολύ με εκείνον που διαβάζει τους γραμμικούς κώδικες στο τοπικό σου κατάστημα τροφίμων. Τότε, εσύ ο ίδιος θα γινόσουν μια έξυπνη κάρτα — και το πολυδάπανο πρόβλημα της εξακρίβωσης του κατόχου της κάρτας (ότι είναι αυτός που λέει ότι είναι), θα έχει επιλυθεί!

         Η τεχνολογία για μια τέτοια ακριβώς εμφύτευση όχι μόνο υπάρχει, αλλά και δοκιμάζεται σε πιλοτικά προγράμματα σ' όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών λέει ότι η εφαρμογή του νέου Προγράμματος Εξακρίβωσης Στοιχείων Μάικροντοτ είναι ήδη σε εξέλιξη στην Ουάσινγκτον, και σε πολλές άλλες δοκιμαστικές πόλεις. Τα μικροσκοπικά τσιπάκια που χρησιμοποιούνται δεν είναι μεγαλύτερα από το κεφάλι μια καρφίτσας, κοστίζουν λιγότερο από 25 σεντς και εισάγονται με ένεση σε βάθος 1/4 της ίντσας περίπου, κάτω από το δέρμα, συνήθως στο κενό διάστημα ανάμεσα στους τένοντες του μεσαίου δακτύλου και του δείκτη. Ενεργοποιούνται από ένα μικρό φορητό σαρωτή και παρέχουν άψογη εξακρίβωση στοιχείων για το άτομο μέσα στο οποίο έχουν εμφυτευτεί. [57]

         Μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς μετρητά οικοδομείται αυτή τη στιγμή.  Οι οπτικές ίνες, οι δορυφόροι και τα αρχεία δεδομένων των υπολογιστών έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τον κόσμο μ' ένα τρόπο που εξάπτει τη φαντασία. Οι κυβερνήσεις της Αυστραλίας, του Ισραήλ, της Σιγκαπούρης και της Ταϊλάνδης αναζητούν μεθόδους για να εξαλείψουν τα μετρητά και τις επιταγές, ενώ πολλές άλλες χώρες δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους για οικονομικές δραστηριότητες χωρίς συνάλλαγμα. Για πρώτη φορά, τα μέσα υψηλής τεχνολογίας που θα εκπληρώσουν το ανατριχιαστικό όραμα που δέχτηκε ο Απόστολος Ιωάννης πριν δυο χιλιάδες χρόνια, βρίσκονται εδώ.

 Η Δύναμη Πίσω Από το Θρόνο

         Θυμηθείτε, ο επερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης θα απαιτήσει τη λατρεία του κόσμου, όχι μόνο επειδή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εγωισμού. — Θα είναι κατειλημμένος από τον ίδιο το Σατανά. "Ο Δράκος [ο Διάβολος] έδωσε στο θηρίο τη δύναμή του και το θρόνο του και μεγάλη εξουσία" (Αποκάλυψη 13:2).

         Ο Σατανάς πάντα ήθελε να γίνει Θεός. Γι' αυτό εξέπεσε πρώτ' απ' όλα. Ο προφήτης Ησαΐας έγραψε, "Πώς έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, γιε της αυγής … Εσύ έλεγες μέσα σου, ‘θα ανεβώ στον ουρανό πάνω από τα άστρα του Θεού και θα καθίσω στο βουνό της σύναξης … θα ανεβώ στα ύψη των σύννεφων, θα είμαι όμοιος με τον Ύψιστο.’ Στο Άδη όμως θα κατεβείς στα βάθη του λάκκου". (Ησαΐας 14:12-15)

         Αυτό ακριβώς θα επιζητεί στην πραγματικότητα ο Σατανάς όταν θα βάλει τη μαριονέτα του, τον Αντίχριστο, να εγκαθιδρύσει το επερχόμενο παγκόσμιο πιστωτικό σύστημα: να εξαναγκάσει τους λαούς του κόσμου να γονατίσουν και να τον προσκυνήσουν.

Φυλάξου Απ’ το 666!

         Έτσι, λοιπόν, θα σημάνει κάτι περισσότερο απ' το να παίρνεις απλώς μια απόφαση οικονομικής φύσης, όταν δεχτείς το «χάραγμα του Θηρίου»… Αν και επιφανειακά θα φαίνεται σαν ένα τεχνολογικό επίτευγμα για τη βελτίωση της κοινωνίας, η αποδοχή του χαράγματος θα είναι κατά κύριο λόγο μια πνευματική απόφαση  να αποδεχτείς και να προσκυνήσεις τον δαιμονισμένο Αντίχριστο.

         Γι' αυτό η Βίβλος μας προειδοποιεί, "Όποιος προσκυνά το θηρίο και την εικόνα του και παίρνει το χάραγμα στο μέτωπό του ή στο χέρι του, αυτός θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού … και δε θα έχουν ανάπαυση μέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του." (Αποκάλυψη 14:9-11). Ο Θεός δε θα καταδίκαζε κάποιον σε μια τόσο σοβαρή ποινή επειδή πήρε μια ταυτότητα και ένα πιστωτικό σημάδι που του επέτρεπε να αγοράζει τρόφιμα!

             Έτσι όταν δεις να ανέρχεται μια παγκόσμια κυβέρνηση της οποίας ο αρχηγός  θα απαιτήσει την υποταγή σου, την υπακοή σου,  ακόμη και τη λατρεία σου, μην πέσεις στην παγίδα της. Ανεξάρτητα από τα οικονομικά "κίνητρα" που προσφέρονται ή τα αντίποινα που απειλεί για εκείνους που αρνιούνται το χάραγμά του και τον αριθμό του, εσύ δώσε την αγάπη σου και τη λατρεία σου στον αληθινό Θεό, το Δημιουργό σου, που σε αγαπάει και σε φροντίζει, και Αυτός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις μέρες που έρχονται, αν εσύ Του δώσεις την εμπιστοσύνη σου.

 

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production