Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Πίστη Για Να Αντιμετωπίσεις Το Μέλλον

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ είναι ότι  ζούμε σε συναρπαστικές εποχές και βρισκόμαστε στο κατώφλι μερικών κατακλυσμικών αλλαγών!

         Το να διαπιστώνεις πώς προφητείες από χιλιάδες χρόνια πριν πρόβλεψαν με ακρίβεια τις σημερινές συνθήκες του κόσμου, θα πρέπει να ενθαρρύνει την πίστη σου με ποικίλους τρόπους. Πρώτ’ απ’ όλα είναι καθησυχαστικό το ότι ο Θεός, όχι μόνο έχει τη δύναμη να προβλέπει το μέλλον, αλλά ότι νοιάστηκε αρκετά για μας ώστε  να μας πει τι πρόκειται να συμβεί, προκαταβολικά. Όπως είπε ο Ιησούς, «Και τώρα σας είπα πριν γίνει, για να πιστέψετε όταν γίνει» (Ιωάννη 14:20).

         Με τον ίδιο τρόπο, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι η σημερινή  κατάσταση του κόσμου έχει προφητευτεί με τόση ακρίβεια, λογικό είναι να συμπεράνεις  ότι και οι Βιβλικές προφητείες που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα  θα συμβούν επίσης. Θα καθιερωθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν κτηνώδη αρχηγό, και ένα επιβεβλημένο πιστωτικό σύστημα. Θα λάβει χώρα ο διωγμός εκείνων που αρνιούνται να συνεργαστούν με το καθεστώς του Αντίχριστου. Όμως στην συνέχεια  θα επέμβει ο Θεός, όταν ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει για να σώσει του ανθρώπους Του, να νικήσει τις δυνάμεις του κακού και να εγκαθιδρύσει την αιώνια Βασιλεία  της Αγάπης Του πάνω στη γη.

 Δεν Υπάρχει Λόγος να Φοβάσαι.

         Καθώς αρχίζουν να εκτυλίσσονται αυτά τα τρομακτικά  γεγονότα του Καιρού του Τέλους, δε χρειάζεται να αισθάνεσαι φόβο ή σύγχυση, απορώντας για το τι πρόκειται να συμβεί. Αν και ο Ιησούς μας προειδοποίησε ότι στις τελευταίες ημέρες «οι άνθρωποι θα λιγοψυχούν από το φόβο και την προσδοκία των επερχόμενων δεινών στην οικουμένη» (Λουκά 21:26), είπε, επίσης, ότι εκείνοι που Τον γνωρίζουν και Τον αγαπάνε θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ίδια τα γεγονότα, θετικά και νικηφόρα.

         Το έκανε σαφές ότι καθώς εκτυλίσσονται τα τελικά σημεία του τέλους, η επιστροφή Του για να διασώσει τους ανθρώπους Του είναι ακόμη πιο κοντά: «Όταν αυτά αρχίσουν να συμβαίνουν σηκωθείτε και υψώστε τα κεφάλια σας, επειδή πλησιάζει η απολύτρωσή σας (η απελευθέρωση σας). (Λουκά 21:28) Μπορεί να μην μας αρέσουν όλα όσα συμβαίνουν, και μερικά από αυτά μπορεί να φαίνονται αρκετά άσχημα, τουλάχιστον όμως γνωρίζουμε το χαρούμενο τέλος.

         Αν έχεις πίστη στο Θεό και στο Λόγο Του, και ζεις κοντά σ' Αυτόν, τότε ακόμα κι αν υπάρχει πόλεμος και ταραχή, σύγχυση και χάος εξωτερικά, εσύ μπορείς να έχεις ειρήνη μέσα σου, — στη δική σου καρδιά – με τον Πρίγκιπα της Ειρήνης, τον Ιησού Χριστό.

 Η Καλύτερη Προετοιμασία σου για το Μέλλον

         Μπορείς να προετοιμαστείς για το μέλλον — και για όλη την αιωνιότητα — με το να δεχτείς τον Ιησού σαν Σωτήρα σου. Ο Ιησούς σε αγαπάει, και θα είναι μαζί σου και θα σε καθοδηγήσει μέσα από οποιοδήποτε κίνδυνο.

         Η Βίβλος μας λέει ότι "ο Θεός είναι Αγάπη" (Α΄Ιωάννη 4:8). Αυτός είναι το ίδιο το Πνεύμα της Αγάπης, σε αγαπάει και θέλει να γνωρίσεις,  να δοκιμάσεις και να απολαύσεις την αγάπη Του. Ο Θεός, όμως, είναι τόσο μεγάλος, τόσο παντοδύναμος, που είναι πέρα από την πεπερασμένη ανθρώπινη νόηση. Γι' αυτό έστειλε τον Ιησού, το Γιο Του, στον κόσμο, για να μας δείξει την αγάπη Του και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε με τι μοιάζει  Αυτός, ο Ίδιος ο Θεός.        "Επειδή ο Θεός τόσο αγάπησε τον κόσμο [εσένα και μένα], που έδωσε το μοναδικό Του παιδί [τον Ιησού], ώστε όποιος πιστεύει σ' Αυτόν να μη χάνεται [να μη χωρίζεται από την αγάπη του Θεού], αλλά να έχει αιώνια ζωή" (Ιωάννη 3:16). Ο Θεός αγαπάει εσένα, προσωπικά,  τόσο πολύ, που έδωσε τον Ιησού να πεθάνει στη θέση σου, για να πάρει την τιμωρία που σου αξίζει για τα σφάλματά σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να έχεις τη συγχώρεσή Του και το δώρο Του, που είναι αιώνια, ουράνια ζωή.

         Αν δε γνωρίζεις ακόμα τον Ιησού, μπορείς, αυτή τη στιγμή, να Τον δεχτείς, Αυτόν και όλα τα θαυμάσια πράγματα που έχει να σου προσφέρει. Ακόμα κι αν έχεις ερωτήσεις και αμφιβολίες γι' Αυτόν, Αυτός σε καταλαβαίνει, και αν προσπαθήσεις να Τον πλησιάσεις, Αυτός θα εμφανιστεί ζωντανά στη ζωή σου. Λέει, "Στέκομαι στην πόρτα [της καρδιά σου] και χτυπάω. Αν ακούσεις τη φωνή Μου και ανοίξεις την πόρτα, θα έρθω μέσα σου" (Αποκάλυψη 3:20).

         Θα Του δώσεις μια ευκαιρία ; Σε περιμένει. Απλώς κάνε με ειλικρίνεια την ακόλουθη απλή προσευχή :

                 Αγαπημένε μου  Ιησού, Σου ζητώ να έρθεις μέσα στην καρδιά μου. Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με για όλα τα λάθη που έχω κάνει, και δώσε μου το δώρο Σου που είναι αιώνια ζωή. Βοήθησέ με να Σε αγαπώ, και βοήθα με να μοιράζομαι την αγάπη Σου και την αλήθεια Σου με τους άλλους. Αμήν.

             Ο Ιησούς είπε, "Εγώ ήρθα για να έχουν ζωή και να την έχουν με αφθονία" (Ιωάννη 10:10). Το να δεχτείς τον Ιησού όχι μόνο σου εξασφαλίζει ένα λαμπρότερο μέλλον, αλλά και ένα πιο ολοκληρωμένο παρόν. Είθε η παρουσία Του να γεμίσει και να ευλογήσει τη ζωή σου με κάθε τρόπο.

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production