Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Ο Βίαιος Κόσμος Μας

         

Ο Βίαιος Κόσμος Μας

         ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που προέβλεψε ο Ιησούς ότι θα ήταν πολύ διαδεδομένη λίγο πριν από την επιστροφή Του, είναι η αχαλίνωτη βία : "Όπως ήταν στις μέρες του Νώε, έτσι θα είναι και στην (δεύτερη) παρουσία του Υιού του Ανθρώπου" (Ματθαίος 24:37).

         Πώς ήταν τα πράγματα στις "ημέρες του Νώε;" Το Βιβλίο της Γένεσης μας λέει ότι, "Διεφθάρη η γη στα μάτια του Κυρίου, και γέμισε με αδικία" (Γένεσις 6:11). Όλοι μας  γνωρίζουμε, δυστυχώς, πως  οι καθημερινές  επικεφαλίδες των εφημερίδων είναι γεμάτες από τραγικές ιστορίες παράλογης βιαιότητας.

         Μόνο στις Η.Π.Α., οι στατιστικές για την εγκληματική βία  είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με το FBI, κατά μέσο όρο ένα άτομο δολοφονείται κάθε 22 λεπτά, μια κοπέλα βιάζεται κάθε 4 λεπτά και μια ληστεία διαπράττεται κάθε 26 δευτερόλεπτα. [26]

         Το Ρώυτερ αναφερόμενο σε μια επιτροπή ειδικών εγκληματολόγων, αναφέρει ότι τα επίπεδα του εγκλήματος στις ΗΠΑ είναι ακόμα υψηλότερα.

         Το Συμβούλιο για το Έγκλημα στην Αμερική δήλωσε στην πρώτη του αναφορά ότι [τα επίπεδα του εγκλήματος] "παραμένουν ιστορικά υψηλά."

         "Η Αμερική είναι μια ωρολογιακή βόμβα από εγκληματική βία, και απέμεινε λίγος χρόνος για να προετοιμαστούμε για την έκρηξη", έλεγε η αναφορά, που υπογράμμιζε την αύξηση της βίας ανάμεσα στους νέους.

         Είπε ότι οι επίσημες στατιστικές του FBI όσον αφορά  το έγκλημα, ήταν μόνο η κορυφή απ’ το παγόβουνο. Η αναφορά έλεγε ότι τα ποσοστά των εγκλημάτων — που προέρχονταν από στατιστικές έρευνες που έγιναν σε θύματα και όχι μόνο  από τα καταγγελθέντα εγκλήματα στην αστυνομία — δείχνουν ότι τα βίαια εγκλήματα – που περιλαμβάνουν φόνους, βιασμούς, επιθέσεις και διαρρήξεις — ήταν 5,6 φορές υψηλότερα από εκείνα που καταγγέλθηκαν. [27]

 Η Ουάσινγκτον Ποστ προσθέτει:

         Οι δολοφονίες και οι αυτοκτονίες [στις ΗΠΑ] συμβαίνουν με ένα αριθμό μεγαλύτερο από 145 την ημέρα, και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει.  Τα τελευταία  30 χρόνια μόνο, το σύνολο αυτό υπερβαίνει τους 1.200.000 ανθρώπους,  περισσότεροι απ' όσους σκοτώθηκαν σε όλους τους πολέμους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Και πολλά από αυτά τα πρόσφατα θύματα δεν είναι μόνο άντρες και γυναίκες, είναι και παιδιά. [28]

          Ο Τζακ Λέβιν, ένα καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Νορθίστερν της Βοστόνης, προειδοποιεί ότι η παρούσα αύξηση των ανθρωποκτονιών που διαπράττονται από ανήλικους ηλικίας μέχρι 14 και 15 χρονών είναι μια πρόγευση απ’ τα χειρότερα που πρόκειται συμβούν:

         "Ανήκουν στην μεγαλύτερη πλειοψηφία, είναι τα παιδιά της άνθησης των γεννήσεων των ατόμων που γεννήθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι μικρότεροι από 18 έως 24 χρονών εκείνοι που διαπράττουν την συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών στις μέρες μας.

         "Ακόμα δεν μεγάλωσαν, κι όμως διαπράττουν φόνους," είπε ο Λέβιν, "τι πρόκειται να κάνουν άραγε στη συνέχεια;" [29]

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production