Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Η Γενιά Του "Εγώ"

        

         "Επειδή η ανομία θα πληθύνει, η αγάπη των πολλών θα ψυχρανθεί" (Ματθαίος 24:12).

          ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ περιέγραψε την πωρωμένη κατάσταση στις καρδιές των ανθρώπων, τις μέρες λίγο πριν την επιστροφή Του. Ένα σχετικό κείμενο λέει, "Τις έσχατες ημέρες θα έρθουν καιροί δύσκολοι. Γιατί οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς τους, αχάριστοι, ασεβείς, άστοργοι, … θ' αγαπάνε πιο πολύ τις ηδονές παρά το Θεό" (Β΄Τιμόθεο 3:1-4).

         Δυστυχώς, ο εγωισμός  και η ψυχρότητα φαίνεται να είναι σε άνοδο σχεδόν παντού, όπου και να κοιτάξουμε. Το επόμενο απόσπασμα από την Υπηρεσία Αγγλικού Τύπου αντανακλά αυτό που συμβαίνει στις περισσότερες χώρες:

         "Η Βρετανία βρίσκεται σε ηθική παρακμή καθώς οι άνθρωποι γίνονται περισσότερο εγωιστές  και με λιγότερο ενδιαφέρον για το δημόσιο βίο, σύμφωνα με μια [πρόσφατη] έρευνα. Η χώρα είναι λιγότερο νομοταγής απ' ότι ήταν πριν από 10 χρόνια, σύμφωνα με το 77% των ανθρώπων που ρωτήθηκαν σε μια  δημοσκόπηση, ενώ το 65% είπε ότι η αίσθηση της ηθικής έχει εξασθενήσει."

         Οι άνθρωποι ήταν "λιγότερο πρόθυμοι να συμμετέχουν στα κοινά" απ' ότι ήταν πριν από 10 χρόνια, σύμφωνα με το 70%, ενώ το 72% εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα γινόταν όλο και περισσότερο εγωιστική. [33]

 

Τα Χαμένα Παιδιά

         Μια μελέτη των Ηνωμένων Εθνών συμπεραίνει ότι "το μέγεθος της οικογένειας συρρικνώνεται παντού σ' όλο τον κόσμο, επειδή οι γυναίκες στις περισσότερες χώρες θέλουν λιγότερα παιδιά". [34] Ένας λόγος που ολοένα και συρρικνώνεται το μέγεθος της οικογένειας είναι η δραματική αύξηση του αριθμού των εκτρώσεων που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη επιστήμη της εμβρυολογίας έχει αποδείξει πως η ανθρώπινη ζωή αρχίζει με τη σύλληψη, σε παγκόσμια κλίμακα πάνω από 30 εκατομμύρια ζωές αγέννητων παιδιών σβήνουν κάθε χρόνο. Η Βίβλος λέει, "Στα ρούχα σου βρέθηκαν αίματα φτωχών αθώων ανθρώπων. Εγώ ο [Θεός] δεν τα βρήκα αυτά ψάχνοντας αλλά ήταν όλα φανερά" (Ιερεμίας 2:3).

         Η αγάπη της μητέρας για το βρέφος της εθεωρείτο πάντα σαν η πιο αγνή και φυσική μορφή αγάπης που θα μπορούσε να υπάρχει. Το Ρώυτερ αναφέρει ότι, "οι γυναίκες σ' όλο τον κόσμο γεννούν ολοένα και λιγότερα παιδιά και με μια έκτρωση βάζουν τέλος στις περισσότερες από το ένα τέταρτο του συνολικού αριθμού των καταστάσεων εγκυμοσύνης". [35]

         Επί του παρόντος στις ΗΠΑ γίνονται 1,6 εκατομμύρια εκτρώσεις κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι, κάθε μέρα στις ΗΠΑ, θανατώνονται πάνω από 4.300 παιδιά. Υπολογίζεται ότι περισσότερο από το 46 τοις εκατό των Αμερικανίδων θα κάνουν μια έκτρωση μέχρι να γίνουν 45 ετών. [36]

         Σε προηγούμενες γενιές κάποιος θα είχε αισθανθεί αποτροπιασμό μπροστά σ’ αυτές τις στατιστικές,  όχι όμως στη δική μας γενιά. Σίγουρα οι μέρες που αναφέρονται στις προφητείες, για τις καρδιές που θα ψυχραίνονται και για τη στοργικότητα που θα εξαφανίζεται, έχουν φτάσει.

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production