Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Τα Καλά Νέα Διαδίδονται Παγκοσμίως

         "Και θα κηρυχθεί αυτό το Ευαγγέλιο της Βασιλείας σ' όλη την οικουμένη για μαρτυρία προς όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το Τέλος." (Ματθαίου 24:14)

          ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ των πολέμων, των λιμοκτονιών, των επιδημιών, των σεισμών, κλπ, ο Ιησούς είπε ότι αυτό το συγκεκριμένο σημείο δεν θα ήταν κάτι που απλά θα υποδήλωνε "την αρχή των θλίψεων", αλλά θα ήταν ένα ειδικότερο σημείο  που θα υποδείκνυε πότε θα ερχόταν στον κόσμο το πραγματικό Τέλος – ο Δεύτερος Ερχομός Του.

         Σύμφωνα με το Αλμανάκ του Χριστιανικού Κόσμου [42], Χριστιανοί και Χριστιανικές Εκκλησίες υπάρχουν τώρα σε κάθε χώρα του κόσμου. Το Ευαγγέλιο έχει κηρυχθεί σε πάνω από 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους σ' αυτές τις χώρες. Πάνω από 50 εκατομμύρια Βίβλων μοιράζονται κάθε χρόνο, καθώς και περίπου 80 εκατομμύρια Καινές Διαθήκες. Επίσης, τέσσερα δισεκατομμύρια Ευαγγελικά φυλλάδια  τυπώνονται κάθε χρόνο.

         Έτσι, λοιπόν, ολόκληρη η Βίβλος ή αποσπάσματά της, είναι τώρα διαθέσιμα για το 98 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ, ολόκληρη ή τμήματά της, έχουν μεταφραστεί σε 2.092 γλώσσες περίπου. [43]

          Επίσης, υπάρχουν και άλλα  Χριστιανικά βιβλία σε ευρεία κυκλοφορία, και κάθε χρόνο τυπώνονται περίπου 3 δισεκατομμύρια από αυτά, από 1.500 τυπογραφεία και εκδότες. Το Ευαγγέλιο κηρύττεται από 2.160 Χριστιανικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ θρησκευτικά προγράμματα εκπέμπονται και από χιλιάδες άλλους μη θρησκευτικούς σταθμούς.

            Ποτέ πριν στην πορεία της ιστορίας δεν έχει κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο όπως γίνεται τώρα.—Αν όχι προσωπικά από ιεραποστόλους, σίγουρα κηρύττεται από τα σύγχρονα μέσα του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, και των τηλεπικοινωνιών. Αυτή είναι μια καταληκτική προφητεία του Ιησού που φανερώνει ότι εσύ κι εγώ ζούμε σήμερα στον καιρό του τέλους!

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production