The Family [ Home ]

Ουρανός είναιs: Κύρια Σελίδα

   Αν όλη αυτή η καταπληκτική ιστορία για τον Ιησού είναι αληθινή, τι σημαίνει αυτό; Τι καλό θα μου κάνει στις μέρες που ζούμε;

      Στο ίδιο κείμενο της Βίβλου όπου διαβάζουμε την ιστορία για την ζωή Του πάνω στη Γη, βρίσκουμε και συγκεκριμένους, οριστικούς ισχυρισμούς που έκανε ο Ιησούς σχετικά με τον εαυτό Του. — Ισχυρισμούς που μπορείς να τους αποδεχτείς κυριολεκτικά και να τους δοκιμάσεις αυτή τη στιγμή. Να μερικά παραδείγματα από τα ίδια τα Λόγια του Ιησού:

   «Εγώ είμαι το Φως του Κόσμου. Αυτός που Με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το Φως της ζωής.» — Ιωάννη 8:12.

   Όλοι μας έχουμε βιώσει στο παρελθόν τη σημαίνει να έχεις βρεθεί μέσα στο σκοτάδι και ευχόμασταν να είχαμε κάποιο φως για να μπορέσουμε να δούμε και να μπορέσουμε να περάσουμε με ασφάλεια μέσα απ’ οποιουσδήποτε κινδύνους, να αποφύγουμε τα πεσίματα κλπ. Λοιπόν, μιλώντας με πνευματικούς όρους, όταν δεν γνωρίζουμε το Θεό και δεν έχουμε επικοινωνία μαζί Του, τότε βρισκόμαστε σε πνευματικό σκοτάδι.

    Θα ήθελες να ξεφορτωθείς κάθε σκοτάδι στη ζωή σου; Όπως ακριβώς γυρνάς τον διακόπτη για το φως και χάνεται το σκοτάδι μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, έτσι κι ο Ιησούς θα αφαιρέσει κάθε πνευματικό σκοτάδι, καταπίεση, φόβο και κακό από τη ζωή σου αν απλώς Του ζητήσεις να έρθει μέσα στην καρδιά σου! Μόλις δεχτείς «το Φως του Κόσμου» — τον Ιησού — στην καρδιά σου, όλες οι δυνάμεις του κακού και οι σκοτεινές εμπειρίες στη ζωή σου δε θα μπορέσουν ποτέ να το σβήσουν!

    «Σε Μένα δόθηκε κάθε εξουσία και στον Ουρανό και στη Γη.» — Ματθαίου 28:18.

    Ο Διάβολος και όλα τα κακά του πνεύματα τρέμουν ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του Ιησού! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ζητήσεις από τον Ιησού να έρθει στην καρδιά σου και μετά θα έχεις μαζί σου τη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή πνευματική Δύναμη όλων. — Αυτός είναι ο Φίλος σου, σε αγαπάει και θέλει να σε βοηθήσει και να πλημμυρίσει τη ψυχή σου με το Φως Του!

    «Εγώ είμαι η Πόρτα, αν κάποιος εισέλθει μέσα από Εμένα, θα σωθεί.»--Ιωάννη 10:9.

    Ο Χριστός δεν είναι μια αμπαρωμένη ούτε μια κλειδωμένη πόρτα που πρέπει να προσπαθήσεις να την ανοίξεις με τη βία ή να δουλέψεις σκληρά για να μπεις μέσα. — Είναι μια ανοιχτή πόρτα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περπατήσεις μέσα από Αυτόν και έτσι να εισέλθεις ελεύθερα μέσα στο Ουράνιο Βασίλειο της Αγάπης & του Φωτός του Θεού! Αν έρθεις στον Ιησού, Αυτός θα σου δώσει το δώρο Του της Αιώνιας Ζωής και θα ξέρεις ότι ανήκεις σ’ Αυτόν και ότι θα πας στον Ουρανό! Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι αυτός ο ισχυρισμός του Ιησού είναι αληθινός!

    «Εγώ είμαι ο Άρτος της Ζωής, αυτός που έρχεται σε Μένα δεν θα πεινάσει ποτέ και αυτός που πιστεύει σε Μένα δε θα διψάσει ποτέ.» —  Ιωάννη 6:35.

   Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν μέσα τους πως κάτι λείπει από τη ζωή τους. Εξωτερικά μπορεί να δείχνουν ότι έχουν τα πάντα — χρήματα, θέση, φίλους κ.λ.π. όλα τα πράγματα που υποτίθεται ότι θα τους κάνουν ευτυχισμένους — κι ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό μέσα τους, μια πείνα που τίποτα δεν μπορεί να την ικανοποιήσει πραγματικά.

   Ο Ιησούς είπε ότι Αυτός είναι ο Άρτος της Ζωής που θα ικανοποιήσει πλήρως την «πείνα και τη δίψα» της καρδιάς μας. Μπορείς να ανακαλύψεις αν αυτός ο ισχυρισμός Του είναι αληθινός με το να  Του ζητήσεις να έρθει στη ζωή σου. Δες πόσο γρήγορα μπορεί να χορτάσει  την πείνα της καρδιά σου η Αγάπη Του! — Η μοναξιά, το κενό και η έλλειψη ικανοποίησης που μπορεί να έχεις βιώσει θα αντικατασταθούν από μια τέτοια αιώνια ευτυχία, γαλήνη και χαρά που όμοια της δεν έχεις γνωρίσει ποτέ πριν! 

   «Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. — Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα εκτός μέσα από Εμένα.» — Ιωάννη 14:6.

    Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ισχυρισμός και στην πραγματικότητα είναι η καρδιά και η ψυχή των γραπτών της Καινής Διαθήκης. — Ότι μόνο ο Ιησούς είναι η οδός προς την Αιώνια Ζωή, τη Σωτηρία και την ένωση με το Θεό.

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ]

<- Υπήρχε πραγματικά ο Ιησούς;
<- Γιατί ήρθε στη γη;
<- Το μήνυμα του Ιησού
<- Γιατί οι ηγέτες τον απέρριψαν;
<- Τι καλό είναι για σήμερα;
<- Είναι θρησκόληπτη πίστη;
<- Αποτυχίες της Χριστιανοσύνης;
<- Είναι πραγματικά ο Γιος του Θεού;
<- Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
<- Ποιο είναι το νόημα της ζωής;
<- Καθόλου χρόνος για θρησκεία;
<- Δεν είναι όλες οι θρησκείες ίδιες;
<- Από πού αρχίζει κάποιος;
<- Εγωιστική Χριστιανοσύνη
<- Πώς είναι ο Θεός;
<- Πού βρίσκεται ο Θεός;
<- Υπάρχει μόνο ένα πνεύμα;
<- Και τι λέτε για τους άλλους Θεούς;
<- Μπορεί μια πίστη να είναι λάθος;
<- Είναι αναγκαίο να υποφέρεις;
<- Μπορώ να σώσω τον εαυτό μου;
<- Τι να κάνω για να σωθώ;