Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
"Και κάνει όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να πάρουν στο χέρι τους ή στο μέτωπό τους ένα χάραγμα. Και κανείς να μην μπορεί να πουλάει ή να αγοράζει, εκτός από αυτόν που έχει το χάραγμα" Αποκ. 13:16,17

 

Σε 10 χρόνια θα έχεις ... ένα τσιπ μέσα στο κεφάλι σου
The Straits Times

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - Πάρε το πορτοφόλι σου και  μέτρησε τον αριθμό των καρτών που μεταφέρεις , για να μην αναφέρουμε όλα τα Personal Identification Numbers ( PIN) που θα πρέπει να απομνημονεύσεις για κάθε πιθανή συναλλαγή .

Στη συνέχεια, υπάρχει το διαβατήριό σου , η άδεια οδήγησης τα έγγραφα της ασφάλισης, για να μην αναφέρουμε άλλες λεπτομέρειες , όπως οι διευθύνσεις κατοικίας και εργασίας, αριθμούς τηλεφώνου και φαξ .

Όλες αυτές οι πληροφορίες , λέει ο Peter Cochrane των Εργαστηρίων  BT , μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μόνο τσιπ πυριτίου σε μια έξυπνη κάρτα . Τα πάντα, από τα αρχεία για την απασχόληση και τα ιατρικά δεδομένα μέχρι και την οικονομική κατάσταση μπορεί να γραφτεί στο τσιπ . Προσθέστε και έναν ασύρματο πομποδέκτη μικρής εμβέλειας, εμφυτεύσετε το κάτω από το δέρμα σας , και θα έχετε έναν προσωπική αναμεταδότη, ακριβώς όπως εκείνους στα αεροπλάνα .

Ένα τέτοιο τσιπ, θα μπορεί να σου δώσει πλήρη ελευθερία, σύμφωνα με τον καθηγητή Cochrane . Θα μπορείς να μπαίνεις σε ένα αεροδρόμιο και να περνάς από Τελωνεία και τον Έλεγχο Μεταναστεύσεως μέσα σε λίγα λεπτά , διότι όλα τα προσωπικά σου στοιχεία θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από υπολογιστές αντί για ανθρώπους . Εφόσον όλες οι οικονομικές πληροφορίες σου θα είναι, επίσης, στο τσιπ, θα μπορείς απλά να πηγαίνεις σ' ένα μηχάνημα ΑΤΜ σε οποιαδήποτε χώρα και να κάνεις ανάληψη χρημάτων , όπως και όταν το χρειάζεσαι.

Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ τα ψώνια θα μπορούσαν να είναι ευκολότερα . Απλώς θα μπαίνεις σε ένα κατάστημα και θα παίρνεις ό,τι θέλεις να αγοράσεις . Δεν θα περιμένεις πλέον σε ουρές στο ταμείο .

Όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα μέσα σε 10 χρόνια .

Πίσω