Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!

ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ
"Και θα ακούσετε για πολέμους και για φήμες πολέμων, κοιτάξτε να μην ταραχθείτε, επειδή το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου του έθνους, και το ένα βασίλειο εναντίον ενός άλλου βασιλείου." Ματθ. 24:6a,7b

Γκάφα των ΗΠΑ προκάλεσε "παγκόσμιο αγώνα βόμβας μικροβίων".
By Ben Fenton, Electronic Telegraph

Οι
κατάσκοποι της Αμερικής είναι έμμεσα υπεύθυνοι για την εξάπλωση των χημικών και βιολογικών όπλων σε όλο τον κόσμο, λόγω της 30-ετούς εκστρατείας παραπληροφόρησης που γύρισε σαν μπούμερανγκ, ανέφερε ένας πρώην αξιωματικός της CIA.

Το FBI και η Αντικατασκοπεία του στρατού των ΗΠΑ ξεκίνησαν μια 10-ετή επιχείρηση στα μέσα της δεκαετίας του '60 για να πείσουν τη Σοβιετική Ένωση ότι η Αμερική ανέπτυσσε όπλα μαζικής καταστροφής. Στην πραγματικότητα, το Πεντάγωνο είχε ήδη καταλήξει στη διαπίστωση ότι δεν ήταν εφικτό ένα βιολογικό όπλο που θα μπορούσε να παραχθεί, και η εκστρατεία παραπληροφόρησης είχε ως στόχο να πείσει το σοβιετικό στρατό να σπαταλήσει δισεκατομμύρια δολάρια για άσκοπα προγράμματα για να ανταγωνιστεί το ΝΑΤΟ .

Δυστυχώς , το σχέδιο γύρισε μπούμερανγκ και οι Σοβιετικοί πέτυχαν εκεί όπου οι Αμερικανοί είχαν αποτύχει στην παραγωγή όπλων που χρησιμοποιούσαν στελέχη ευλογιάς ανθεκτικών στα φάρμακα και θανατηφόρων χημικών παραγόντων. Ο Raymond Garthoff, ένας πρώην αξιωματικός της CIA και τώρα ιστορικός, δήλωσε : «Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά τα όπλα δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν αναπτυχθεί χωρίς την αμερικανική εκστρατεία παραπληροφόρησης, αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν το κινητήριο στοιχείο για τα προγράμματά τους . "

Ο κ. Garthoff παρουσίασε προηγουμένως άγνωστο υλικό του σε ένα συνέδριο εμπειρογνωμόνων αντικατασκοπείας και πρώην κατασκόπων στο Πανεπιστήμιο του Princeton , λέγοντας ότι η εκστρατεία παραπληροφόρησης γενικά θεωρείται ως "όχι η καλύτερη εποχή» της αμερικανικής αντικατασκοπείας .

Πίσω