Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
"Και κάνει όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να πάρουν στο χέρι τους ή στο μέτωπό τους ένα χάραγμα. Και κανείς να μην μπορεί να πουλάει ή να αγοράζει, εκτός από αυτόν που έχει το χάραγμα" Αποκ. 13:16,17

 

Κάτω από το δέρμα σου
 WorldNetDaily

 Από τον Geoff Metcalf 

 Περίπου πριν από τρία χρόνια συζητούσα για τα εθνικά δελτία ταυτότητας σε ραδιοφωνική εκπομπή μου. Το κογκρέσο  αντιμαχόταν  να κάνει τα εθνικά δελτία ταυτότητας να συνδεθούν με κάποιο είδος  βιομετρικού στοιχείου. Τα βιομετρικά στοιχεία  είναι αλάνθαστοι ταυτοποιητές των ατόμων όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, οι σαρώσεις αμφιβληστροειδούς, καθώς και τα προφίλ DNA.

  Έκανα μια σύντομη αναφορά στην ταινία του Sylvester Stallone / Γουέσλι Σνάιπς " Demolition Man ". Σε αυτό, ο καθένας στο μέλλον έπρεπε να έχει ένα εμφύτευμα βιοτσίπ κάτω από το δέρμα. Η συσκευή αυτή περιείχε ολόκληρη την προσωπική ιστορία ενός ατόμου : ιατρική, οικονομική, το ιστορικό της υγείας, ποινικό μητρώο, κλπ. Σημειώνεται ότι αν και ήταν επιστημονική φαντασία, η τεχνολογία υπάρχει τώρα.

  Έλαβα αμέσως ένα τηλεφώνημα από έναν ακροατή στο Berkley, της Καλιφόρνια, τον Charles Ostman. Ο Ostman ενημέρωσε το κοινό μου ότι είχε εργαστεί για το πρόγραμμα της κυβέρνησης να βελτιώσει τα υποδερματικά εμφυτεύματα βιοτσίπ. Αυτά τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ είναι περίπου στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. Δεν είναι επιστημονική φαντασία - απλά επιστημονική πραγματικότητα. Όπως συμβαίνει, εγώ έχω υποδερματικά εμφυτεύματα βιοτσίπ και στους δύο σκύλους μου. 

 Έχει "προταθεί" ότι τα υποδερματικά εμφυτεύματα βιοτσίπ θα μπορούσαν να βοηθήσουν το στρατό στον εντοπισμό πιλότων που έχουν καταρριφθεί. Οι γονείς θα μπορούσαν / θα πρέπει να τα εμφυτεύσουν στα παιδιά τους για να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό τους σε περίπτωση απώλειας ή απαγωγής. Αν ή όταν ο εν διαστάσει σύζυγος απάγει το παιδί σας, το GPS ( Global Positioning Satellites ) θα μπορούσε να ακολουθήσει το ακριβές στίγμα του παιδιού. Επί του παρόντος, τα δεδομένα των μικροτσίπ μπορούν να σαρωθούν μόνο σε  λίγο περισσότερο από τα τριάντα εκατοστά μακριά. Ωστόσο, καθώς επέρχονται  βελτιώσεις, η απόσταση ανίχνευσης θα πρέπει να αυξηθεί αρκετά μέτρα. Οι σαρωτές είναι φθηνοί και, από τη στιγμή που θα βγουν σε παραγωγή, θα πάνε φθηνότερα. 

 Ο Stephan Bevan των London Times της Βρετανίας έχει γράψει ένα άρθρο με τίτλο " Τα Τσιπάκια Μπορεί Βουτήξουν στη Λογική του Χώρου Εργασίας ", το οποίο άρχιζε, «ο Μεγάλος Αδελφός θα μπορεί σύντομα να παρακολουθεί από μέσα». Πολλές βρετανικές εταιρείες έχουν διαβουλεύσεις με επιστήμονες σχετικά με τους τρόπους ανάπτυξης εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τους εργαζομένους τους για τη μέτρηση του χρόνου εργασίας τους και των διαδρομών τους. Η τεχνολογία, η οποία έχει εφαρμοστεί σε ζώα και ανθρώπους εθελοντές, θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν το προσωπικό. Τα δεδομένα θα μπορούσαν να τους επιτρέψουν να καταρτίσουν εκτιμήσεις της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των εργαζομένων. "

  Πιο κοντά στo στόχο, ο πρόεδρος της " DecisionSmith, " Eric Lazarus πρόσφατα αμφισβήτησε το Scan This News για μια γνώμη σχετικά με τη χρήση των βιομετρικών τεχνολογιών στις σχολικές καφετέριες για την ταυτοποίηση των μαθητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερώτημα ήταν "Είναι καλύτερο για τα παιδιά να πληκτρολογούν έναν αριθμό PIN, ή να έχουν το δακτυλικό αποτύπωμά τους να σαρώνεται, ή να έχουν τη φωνή τους να αναγνωρίζεται από έναν υπολογιστή για να αγοράσουν τρόφιμα με χρέωση του  «λογαριασμού» τους; Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για την εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων σε κυλικεία;"

  Η απάντηση ήταν τρομακτική. Ο Lazarus είπε ότι θα μπορούσε πιθανότατα να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει  μικροτσίπ. Το σκεπτικό ήταν ότι οι άνθρωποι ξεχνούν τους κωδικούς πρόσβασης, και οι άλλες συσκευές ID είναι χρονοβόρες. Εδώ είνι το απόσπασμα: "Για αυτούς και άλλους λόγους που θα αναπτύξουμε, είμαι σίγουρος ότι τελικά θα καταλήξετε στο συμπέρασμα... ότι τα εμφυτευμένα μικροτσίπ είναι η καλύτερη επιλογή σας Είναι η μόνη τεχνολογία αναγνώρισης η οποία, αφενός, θα εξαλείψει την εγγενή δυνατότητα για λάθη και την ίδια στιγμή θα απελευθερώσει τον δικαιούχο από τα μειονεκτήματα των πολλαπλών καρτών, την απομνημόνευση αριθμών και κρυφούς κωδικούς πρόσβασης. "

 " Ας το παραδεχτούμε, " η επιστολή συνεχίζει, " οι αριθμοί ταυτότητας, οι ταυτότητες, η αναγνώριση φωνής, η σάρωση αποτυπωμάτων, κλπ., όλα απαιτούν σημαντική, αλληλεπίδραση χρονοβόρα με τη λογιστική μηχανή - όποια και αν χρησιμοποιείται. Φανταστείτε τον καθένα μαθητή, για παράδειγμα, να χρειάζεται να σταματά στην είσοδό του στο σχολείο για να σκανάρει το δάχτυλό του, και πάλι όταν πηγαίνει έξω για Φυσική Αγωγή, κάποια άλλη στιγμή όταν γυρίσει πάλι, και για άλλη μια φορά, όταν φεύγει από το σχολείο στο τέλος της ημέρας. Προσθέστε σε αυτό όλες τις άλλες αλληλεπιδράσεις, όπου η ταυτοποίηση είναι απαραίτητη, όπως το πρόγραμμα γεύματος, τις εξετάσεις, την παροχή συμβουλών, τις εκδρομές, τα παιχνίδια με μπάλες, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, και παίρνετε μια ιδέα. Όλα αυτά θα προσθέσουν ώρες στη σχολική ημέρα! Το εμφυτευμένο μικροτσίπ θα εξαλείψει όλη αυτή τη χρονοβόρα αλληλεπίδραση." 

 Ο Scott McDonald της Scan This News ( ένα από τα καλά παιδιά, και γράφοντας σατυρικά ) σημείωσε, " Μια ζωή πληροφοριών μπορεί εύκολα να εισαχθεί σε βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μικροτσίπ. Κάθε κίνηση, οι συναλλαγές και οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να καταγράφονται και να ελέγχονται μόλις ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό αναγνωριστικό. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής ενός ατόμου θα είναι τελικά προσβάσιμη στις αρχές μέσω της εκτεταμένης χρήσης των εμφυτευμένων τσιπ... θα πρέπει να ξεκινήσει από κάπου, και οι μαθητές είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι."

  Τι γίνεται με την προφανή αντίθεση σ’ αυτό το Γενναίο Νέο Κόσμο χωρίς προστασία της ιδιωτικής ζωής; Εδώ είναι αυτό που δηλώνει ο Scott : "Εντάξει, θα υπάρξει αντίθεση στην, θα υπάρξουν εκείνοι που θα προβάλουν ένα μικρό μέτρο αντίστασης, όμως μόνο εκείνοι οι κοινωνικά απροσάρμοστοι, οι εκκεντρικοί, και οι αντάρτες με κάτι για να κρύψουν, θα επιμείνουν έντονα. Λίγο θα γνωρίζουν, ότι η ίδια η πράξη της ένστασης, από μόνη της, θα αρκεί για να τους " ταυτοποιήσει "  ως ταραξίες. Μπορούν στη συνέχεια να συλληφθούν και να πάρουν το τσιπ με τη βία, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης. Εκτός αυτού, οι περισσότεροι Αμερικανοί μετά την υπενθύμιση για όλες τις παροχές και τις υπηρεσίες που θα θυσιάσουν εάν αρνηθούν - θα συναινέσουν σύντομα. Το ίδιο λειτούργησε όταν το Κογκρέσο θέσπισε νόμους για να εξαναγκάσει τους γονείς να βγάλουν ταυτότητα στα παιδιά τους κατά τη γέννησή τους. Μερικοί γκρινιάζανε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όμως μόλις τους απειλήσανε να μην είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφές φόρου για τα παιδιά τους στις φορολογικές τους δηλώσεις, πήγαν στην ουρά στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης και πήραν αριθμό για τα παιδιά τους".

Πίσω