The Family [ Home ]Send This Page to a Friend

 

Θέλετε να βοηθήσετε στη  διάδοση του Λόγου; Κάνετε Download αυτό το φυλλάδιο σε μορφή  PDF τυπώστε το και δώστε το  δωρεάν όπου κι αν πάτε..

Download (1.1MB).

Reader's Corner: Main Page

Φυλλάδια: Το Σκηνικό Έχει Στηθεί!

ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αστάθεια στις παγκόσμιες οικονομικές αγορές, κύματα χρεοκοπίας, η ανεργία μεγαλώνει, πολλές επιχειρήσεις πτωχεύουν, οι αγορές καταποντίζονται, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών καταρρέει, τα τραπεζικά συστήματα γκρεμίζονται — και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία χώρα στη γη που να είναι ανεπηρέαστη από την οικονομική κρίση.

Θα μπορέσει μήπως κάποιος να σώσει τον κόσμο από μια παγκόσμια οικονομική διάλυση; Ποιος έχει την απαραίτητη σοφία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση;

Καθώς οι οικονομίες καταρρέουν, η φτώχια μεγαλώνει και ο οικονομικός όλεθρος εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά, ένα πράγμα είναι βέβαιο: Ποτέ πριν δεν υπήρξε τόση ανάγκη για να εμφανιστεί κάποιος στο προσκήνιο που να μπορέσει να αναλάβει τα ινία των οικονομιών του κόσμου.

Οι επιπτώσεις την παγκοσμιοποίησης της οικονομίας είναι μεγαλύτερες απ’ ότι έχει φανταστεί ποτέ κανείς. Η επίδραση που έχουν τα οικονομικά δεινά ενός έθνους πάνω στα άλλα έθνη και τελικά στον υπόλοιπο κόσμο είναι χωρίς προηγούμενο. Υπάρχει ανάγκη να βρεθεί κάποιος που να αναλάβει τα ινία, κάποιος που να σώσει τον κόσμο από περισσότερη αναστάτωση.

Ποιος θα μπορέσει να σώσει τον κόσμο από αυτό το χάλι; Πού έχουν πάει όλοι οι ηγέτες; Ποιος είναι ικανός να το κάνει;

Υπάρχει κάποιος. Εδώ και καιρό βρίσκεται στα παρασκήνια, περιμένοντας να κάνει την είσοδό του στη σκηνή. Αν και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα δημόσια, παρόλα αυτά έχει δείξει τις επιδέξιες ικανότητές του. Αν και είναι άγνωστος στους περισσότερους ανθρώπους, η παρουσία του έχει γίνει αισθητή καθώς χειραγωγεί και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά προετοιμάζοντας το σκηνικό για τη μεγαλειώδη εμφάνισή του.

Υπάρχει μια ισχυρή προσωπικότητα πίσω από τη σκηνή που στρέφει την προσοχή του κόσμου στην ανάγκη για έναν σωτήρα, κάποιον που να βγει μπροστά και να αναλάβει τα ινία. Αποδεικνύει στον κόσμο ότι υπάρχει ανάγκη να βρεθεί κάποιος που να φέρει την τάξη μέσα από το χάος και να σώσει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα για να μην περιέλθει σ’ έναν οριστικό αφανισμό. Γι’ αυτό πρόσεχε τις επικεφαλίδες των εφημερίδων και τα νέα. Κράτα τα μάτια σου και τα αφτιά σου ανοιχτά επειδή δεν θα αργήσει πολύ να εμφανιστεί.

Αυτό το άτομο δεν θεωρεί αναγκαίο να αποκτήσει τον έλεγχο με βίαια μέσα, κάνοντας πολέμους ανάμεσα στα έθνη, αλλά έχει βρει έναν πιο επιτυχημένο τρόπο να κάνει τον κόσμο να λυγίσει μπροστά του: με την οικονομία. Με αυτό το μέσο έχει συστηματικά κατακτήσει τη μια χώρα μετά την άλλη και θα συνεχίσει να το κάνει αυτό μέχρι που οι κυβερνήσεις του κόσμου να τον φωνάξουν “αφέντη!” — και εκείνη τη στιγμή αυτός ο υπεράνθρωπος θα βγει στη σκηνή, παρουσιάζοντας την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και τη δημιουργία του μεγαλοφυούς σχεδίου του που θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου: ένα νέο παγκόσμιο ψηφιακό συναλλαγματικό σύστημα.

Αν αυτό ακούγεται σαν καλά νέα σε σένα — ότι τελικά τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου θα τελειώσουν — κοίτα λίγο πιο προσεκτικά. Αν και η ειρήνη και η σταθερότητα που θα προσφέρει αυτό ο ηγέτης θα φαίνονται καλά στην αρχή, καθώς θα βοηθήσουν για να αποκατασταθεί η παγκόσμια οικονομία και να έρθει ειρήνη σε προβληματικές περιοχές όπως αυτή της Μέσης Ανατολής, οι λύσεις του δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

Η ειρήνη και η ασφάλεια που θα προσφέρει θα έχουν ένα πολύ υψηλό κόστος — θα μπορούσαν να κοστίσουν την ελευθερία σου ακόμη και την ψυχή σου. Το καθεστώς του θα απαιτήσει από εσένα να πάρεις το χάραγμά στο μέτωπό σου ή στο χέρι σου. Χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράζεις ούτε να πουλάς. Εκείνοι που αρνηθούν να το δεχτούν θα αντιμετωπίζουν σοβαρές συνέπειες.

Η ειρήνη και η ασφάλεια που θα προσφέρει δεν θα διαρκέσουν, επειδή θα είναι ψεύτικες.. Θα είναι μόνο μια απομίμηση της πραγματικής ειρήνης και της ασφάλειας που μόνο Εγώ μπορώ να προσφέρω. Σκοπός του θα είναι να κερδίσει όσους περισσότερους μπορεί με το μέρος του, πριν επιστρέψω Εγώ για να εγκαθιδρύσω τη μόνη αληθινή και δίκαια κυβέρνηση που υπάρχει, εκείνη που θα κυβερνάει με αλήθεια και αγάπη. Η ψεύτικη ειρήνη και ασφάλεια αυτού του απατεώνα δεν θα στηρίζεται πάνω σε αληθινές αξίες, αλλά πάνω στην περηφάνια, το μίσος, την πλεονεξία και τον εγωισμό — που όλα θα καταρρεύσουν στο τέλος.

Η παγκόσμια οικονομική συντριβή που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στήνει το σκηνικό και ανοίγει το δρόμο γι’ αυτόν τον ψεύτικο σωτήρα και καταχραστή που προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα πρέπει να κάνουν μια επιλογή. Θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο καλό ή στο κακό — στο ψεύτικο σύστημα αυτού του ψευδο-σωτήρα, τον Αντίχριστο, και το δικό Μου αληθινό, δίκαιο, πνευματικό βασίλειο της αλήθειας και της αγάπης. Επειδή Εγώ είμαι ο αληθινός Χριστός, ο μοναδικός αληθινός Σωτήρας του κόσμου.

Αν θέλεις ελευθερία που θα διαρκέσει, αν θέλεις μόνιμες λύσεις για τα προβλήματά σου, ζήτησε σήμερα τη βοήθειά Μου. Εγώ όχι μόνο θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τους δύσκολους καιρούς και θα σου δείξω το δρόμο για να βγεις από το χάλι αυτού του κόσμου, αλλά θα σου δώσω και το δώρο Μου που είναι η αιώνια ζωή — δωρεάν είσοδο στο νέο Κόσμο του Αύριο, όταν θα εγκαθιδρύσω τη δίκαια κυβέρνησή Μου πάνω στη γη, εκείνη που βασίζεται στην αλήθεια και στην αγάπη. Αυτός που τη στιγμή αυτή συγκεντρώνει τις δυνάμεις του πίσω από τη σκηνή είναι μια απομίμηση — ο Αντίχριστος. Εσύ ποια πλευρά θα επιλέξεις;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να δεχτείς τη βοήθειά Μου είναι απλώς να τη ζητήσεις λέγοντας: “Ναι, Ιησού, επιλέγω Εσένα. Σε παρακαλώ δείξε μου την αλήθεια Σου. Γέμισέ με με την αγάπη Σου και δώσε μου τη αιώνια ζωή Σου. Δίδαξέ με το δρόμο Σου και πώς να τα καταφέρω στις δύσκολες μέρες που έρχονται. Βοήθησέ με να μάθω για Σένα, να υποστηρίζω το σωστό και να μοιραστώ την αλήθεια Σου με τους άλλους.”

Αν επιλέξεις να επικαλεστείς τη βοήθειά Μου, τότε, καθώς θα Με γνωρίζεις καλύτερα τις μέρες που έρχονται, Εγώ θα σου δείχνω περισσότερα για τα γεγονότα που θα συμβούν και πώς να προετοιμαστείς γι’ αυτά. Αν επιλέξεις Εμένα, δε θα χρειαστεί ποτέ να φοβηθείς, επειδή Εγώ είμαι ικανός να σε προστατεύσω και να φροντίσω για τις ανάγκες σου με θαυματουργό τρόπο. Πάντα θα σε φροντίζω και θα σε διδάσκω πώς να ζεις εντελώς ανεξάρτητος από αυτήν την ψεύτικη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, μέχρι τη μέρα που θα επιστρέψω στη γη ο Ίδιος και θα θεμελιώσω μια δίκαια διακυβέρνηση πάνω σ’ όλο τον κόσμο.

— Ο Ιησούς

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ]

Κάνετε εγγραφή για να παίρνετε τα φυλλάδια με email


Στείλε αυτή τη σελίδα σ' έναν  φίλο σου

 

Το όνομά σου

 

Το email σου

 

Το όνομα του φίλου σου

 

Το email του φίλου σου

 

Το μήνυμά σου (προαιρετικά)

 

 

Εισάγετε τον Κωδικό >