The Family [ Home ]
Our Worldwide Work: Main Page

Μαγαδασκάρη -  2013

Paul, Charity, και Leilani  Μαγαδασκάρη

Τύπωμα βιβλίων στη γλώσσα της Μαγαδασκάρης.

Τύπωμα 2000 αντίτυπων του  "Πώς να ξεπερνάς τα εμπόδια" στην μαλαγασική γλώσσα. Διανεμήθηκαν σε νοσοκομεία και φυλακές και σε δασκάλους δημοσίων σχολείων και σχεδόν σε όλες τις Χριστιανικές βιβλιοθήκες της πόλης.

 

 

Ουγκάντα -  2013

Jacki Simon, Nadia, και Daniel , Ουγκάντα

Αναβάθμιση μηχανημάτων της
ραδιοφωνικής παραγωγής του
Activated

Ένα μεγάλο πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη για την μαγνητοφώνηση της Βίβλου στη γλώσσα Λουγκάντα (την κύρια γλώσσα της Ουγκάντα)

H Ραδιοφωνική Παραγωγή του Activated αναβάθμισε τα μηχανήματα του στούντιο για να ανταποκριθεί σ' αυτό το έργο καθώς και σε άλλες μαγνωτοφωνήσεις χριστιανικών ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Λόγω της εμπειρίας της ομάδας στην μαγνητοφώνηση της Βίβλου, μέλη ενός Νοτιοαφρικανικου Χριστιανικού Ιδρύματος, Davanpartners (www.davanpartners.com) που ειδικεύονται στο να κάνουν τη Βίβλο προσιτή στις τοπικές διαλέκτους επικοινώνησαν μαζί τους και έχουν αναπτύξει ένα μικρό, σχεδόν άφθαρτο, μηχάνημα αναπαραγωγής ήχου με ηλιακή ενέργεια που βοηθάει τους ανθρώπους που δεν μπορούν να διαβάσουν να ακούσουν το Λόγο του Θεού.

 

Ουγκάντα -  2013

Melvin, Gloria και Jasmin, Ουγκάντα

 

Ο Μέλβιν πέρασε τρεις μήνες στην Ουγκάντα, βοηθώντας σε προγράμματα διάδοσης του Ευαγγελίου και σε επισκέψεις σε επαρχιακές περιοχές της Ουγκάντα και της Τανζανίας. Συνεχίζει τις επαφές του με Email όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ. Δυο πάστορες διδάσκουν τα μαθήματά του που τους στέλνει με Email στις συναθροίσεις τους κάθε εβδομάδα. Το Δεκέμβριο ο Μέλβιν επέστρεψε στην Αφρική για άλλους έξη μήνες ιεραποστολικού έργου.

 


 

 

Κένια -  2013 Προγράμματα του Family Care

Franz, Iris και Sally, Κένια

 

 

Κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης που οργανώθηκε από το Πρόγραμμα
Family Care, πακέτα βοήθειας μαζί με προσευχή και ενθάρρυνση δόθηκα σε 130 από τις πιο φτωχές οικογένειες που ζούνε σε μια μεγάλη σκουπιδούπολη στα περίχωρα του Ναϊρόμπι. Πολλές από αυτές τις οικογένειες αποτελούνται από εφήβους ή από μοναχικές μητέρες με μεγάλες οικογένειες, από ασθενείς με ΕΝΤΣ και καρκίνο, ηλικιωμένους και κατοίκους από τις παρακείμενες χωματερές. Τους δόθηκαν τροφή, σαπούνι και Βίβλοι. Όλα τα μέλη των 130 οικογενειών προσευχήθηκαν να δεχτούν τον Ιησού σαν προσωπικό τους Σωτήρα.

Μερικά από τα σχόλιά τους:

"Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυή τη μέρα." "Κάνετε τη ζωή να αξίζει." "Αγγίξατε τις καρδιές μας." "Δεν είμαστε ξεχασμένοι, κάποιος νοιάζεται για μας."

Παρόμοια γεγονότα ορννονται από το Family Care σ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσεγγίζοντας απομονωμένες αγροτικές περιοχές μέσα από ιατρικούς καταυλισμούς και προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας.

 

Έρημος Σαχάρας 2013

Paloma, Emanuel, και Cristina από Ισπανία.

Haciendo Un Mundo Mejor (Κάνοντας Έναν Καλύτερο Κόσμο)

Μέλη της Διεθνούς Οικογένειας ταξιδεύουν από την Ισπανία για να φέρουν προμήθειες και να υπηρετήσουν πνευματικά  σε κατασκηνώσεις προσφύγων στην Έρημο της Σαχάρας,  ειδικά σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από πολέμους που ονομάζονται "Σαχαράουις" και βρίσκονται στα νότια της Αλγερίας. Ο στόχος είναι να μοιραστούνε την αγάπη του Θεού με όσους πιο πολλούς μπορούνε μέσα από τη μουσική και περνώντας ώρα μαζί τους μιλώντας τους και ακούγοντας τον πόνο της καρδιάς τους.