Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!



The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars









Τα Νέα του Τέλους!
   

Κοσμογυρισμένοι Και Αερομεταφερόμενοι Επιβάτες

       "Πολλοί θα περιτρέχουν" (Δανιήλ 12:4).

          ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ επικοινωνίας και μεταφοράς, που έχουν κάνει δυνατή τη σύγχρονη διάδοση του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη, μας παραπέμπουν σε μια άλλη χαρακτηριστική προφητεία για τις συνθήκες που θα επικρατούν στη γη κατά τον Καιρό του Τέλους. Το 534 π.Χ. ο προφήτης Δανιήλ δέχθηκε μια αξιοσημείωτη αποκάλυψη από το Θεό,  που στη συνέχεια τον καθησύχασε που δεν μπορούσε να την κατανοήσει πλήρως, διαβεβαιώνοντάς τον ότι, αν και η προφητεία δόθηκε σε αυτόν, δεν ήταν για αυτόν. Είναι μόνο στα πρόσφατα χρόνια που ερμηνεύτηκε το βιβλίο του Δανιήλ. Να, λοιπόν, τι είπε ο Κύριος στον Δανιήλ:

         "Δανιήλ, κλείσε τα λόγια  και σφράγισε το βιβλίο μέχρι τον καιρό του τέλους. Τότε που πολλοί θα περιτρέχουν τη γη και η γνώση θα πληθυνθεί" (Δανιήλ 12:4).

         Το ότι πολλοί θα περιτρέχουν, στην κυριολεξία σημαίνει, "ότι θα τρέχουν με ταχύτητα, εδώ κι εκεί» ή όπως Η Ζωντανή Βίβλος το αποδίδει,  «τα ταξίδια θα αυξηθούν σημαντικά".

         Αν σκεφθεί κανείς πως τα ανθρώπινα μέσα μεταφοράς – το άλογο και το κάρο, οι άμαξες, οι καμήλες, τα ιστιοφόρα, κλπ – δεν άλλαξαν ουσιαστικά για χιλιάδες χρόνια, τότε μπορεί να εκτιμήσει τη σημασία αυτής της προφητείας.

 

 Δαιμονισμένες Ταχύτητες

         Το 1789, ο Τζορτζ Ουάσινγκτον χρειάστηκε οχτώ μέρες να ταξιδέψει τα 200 μίλια από το σπίτι του, για να μεταβεί στην τελετή του χρίσματός του στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Το γεγονός ότι του χρειάστηκαν οχτώ μέρες δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι και ο Ιούλιος Καίσαρας θα μπορούσε να είχε κάνει το ίδιο ταξίδι με την ίδια ταχύτητα το έτος 50 π.Χ.! Καμιά πραγματική πρόοδος δεν είχε γίνει στις μεταφορές, στα τόσα χρόνια που πέρασαν ανάμεσα στις εποχές που έζησαν αυτοί οι δυο άνθρωποι. Κοίταξε, όμως, τώρα, πόσο προόδευσε η ανθρωπότητα σ’ ένα μόνο αιώνα!

         Σήμερα όχι μόνο οδηγούμε με φοβερές ταχύτητες και καλύπτουμε μεγάλες αποστάσεις με τα αυτοκίνητά μας, αλλά και ένα αεριωθούμενο μπορεί να κάνει το γύρο της γης σε 24 ώρες, και ένα διαστημόπλοιο την ίδια ακριβώς απόσταση  σε 80 λεπτά.

 

Μανία Για Ταξίδια)

         Ο αριθμός των ανθρώπων που ταξιδεύουν σήμερα, είναι πρωτοφανής. Στο ετήσιο συνέδριο των στελεχών ταξιδιωτικών πρακτορείων που έγινε το 1995 στη Σιγκαπούρη, για το Συμβούλιο του Παγκόσμιου Ταξιδιού και Τουρισμού (WTTC), ο Τζον Νέσμπιτ, αναλυτής προγνωστικών οικονομίας και συγγραφέας του Megatrends 2000 [44], υπογράμμισε πώς η μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου σήμερα είναι εκείνη που δίνει την ικανότητα  στους ανθρώπους να «τρέχουν εδώ κι εκεί»:

         Τα ταξίδια και ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη και η πιο ενεργητική βιομηχανία του κόσμου. Θα είναι μια από τις τρεις υπερβιομηχανίες που θα ‘ναι επικεφαλής της (παγκόσμιας) οικονομίας τον επόμενο αιώνα, μαζί με την Τεχνολογία της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

         Την παρούσα χρονιά, (1995) τα ταξίδια και ο τουρισμός προβλέπεται ότι θα αποφέρουν 3,4 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστο προϊόν, ποσόν που αποτελεί το 10 τοις εκατό της παγκόσμιας οικονομικής παραγωγής, των καταναλωτικών δαπανών και των επενδύσεων. [45]

 

         Ο Πιέρ Ζανιό, γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ), είπε, κατά τη διάρκεια της γιορτής της 50ης επετείου της ΙΑΤΑ, ότι οι εταιρείες της ΙΑΤΑ μετέφεραν 1,2 δισεκατομμύρια επιβάτες μέσα στο 1995 – αριθμός που ισοδυναμεί με το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού. [46]

         Η Οργάνωση Παγκόσμιου Τουρισμού, που εδρεύει στη Μαδρίτη, προβλέπει ότι ο αριθμός των επιβατών που κινούνται σ’ όλο τον κόσμο θα διπλασιαστεί μέχρι το 2010. Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Αντόνιο Σαβικνιάκ, είπε, "Αναμένουμε να έχουμε περίπου ένα δισεκατομμύριο διεθνείς αφίξεις περίπου, μέχρι το έτος 2010, και αυτό είναι  μόνο η κορυφή απ’ το παγόβουνο. Ο εσωτερικός τουρισμός, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν μέσα στη δική τους χώρα, θα μπορούσε να είναι 10 φορές μεγαλύτερος ". [47]

 

         Ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν σήμερα σε μακρινές χώρες, ιδιαίτερα οι νέοι, είναι επειδή είναι απογοητευμένοι από τη χώρα τους, την κουλτούρα τους ή τη θρησκεία, και αναζητούν λύσεις ή απαντήσεις κάπου αλλού. Αυτοί οι εξερευνητές της αλήθειας, σαν άλλοι προσκυνητές, φέρνουν στη σκέψη μιαν ακόμη προφητεία για τις έσχατες μέρες, που  δόθηκε από τον προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης, Αμώς: "’Κοιτάξτε έρχονται ημέρες’ λέγει ο Κύριος ο Θεός ‘και θα εξαποστείλω πείνα στη γη, όχι πείνα για ψωμί, ούτε δίψα για νερό, αλλά για την ακρόαση των λόγων του Κυρίου. Και θα περιπλανώνται από θάλασσα σε θάλασσα και από το βορρά στην ανατολή. Θα πηγαίνουν εδώ κι εκεί αναζητώντας το Λόγο του Κυρίου’". (Αμώς 8:11-12).

            Ποτέ πριν οι άνθρωποι, σ’ όλη την Παγκόσμια ιστορία, δεν διέτρεχαν τις αποστάσεις, ούτε με τις ταχύτητες, ούτε με τη συχνότητα που κάνουν σήμερα, δισεκατομμύρια άνθρωποι. Πράγματι, πολλοί τρέχουν εδώ κι εκεί, όπως ακριβώς είπε ο Θεός ότι θα έκαναν στον "καιρό του τέλους".

.

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production