Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   
Κάθε χρόνο βλέπουμε όλος και πιο πολλές προφητείες από προφήτες και αστρολόγους τους παλιού καιρού, και εδάφια , να εκπληρώνονται στον κόσμο γύρω μας. Κρυμμένα ακόμα και στην καθημερινή μας ζωή.

Αυτό το τμήμα των ιστοσελίδων μας   είναι μια συλλογή από άρθρα, αναφορές και εδάφια για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της συνειδητοποίησης αυτών των πραγμάτων. Είναι αλήθεια ένα γεγονός ότι ζούμε στην εποχή του Τέλους; 

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χιλιετία , πολλοί απο μας αναρωτιόμαστε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον πλανήτη μαςt. Είμαστε στο κατώφλι μιας γενναίας Νέας Τάξης Πραγμάτων, με ειρήνη και αφθονία για όλους; Ή παραπατάμε στο χείλος ενός άνευ προηγουμένου χάους και μιας καταστροφής; -- Ή και στα δύο; Το "Μέλλον Προφητευμένο" μας δίνει απαντήσει για να σε προετοιμάσουν γι' αυτά που έρχονται. [ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ]
 

 markbeast.gif (4690 bytes)

Μια αναλυτική μελέτη για το πώς και πού μια από τις πιο συγκλονιστικές προφητείες της Αποκάλυψης για το 666, τον Αριθμό του Αντίχριστου, θα μπορούσε γίνει μια πραγματικότητα στη ζωή μας σήμερα.

  Wise men still seek Him!

Δυο χιλιάδες χρόνια πριν, ένα μωρό γεννήθηκε σε μια φάτνη στη Βηθλεέμ--και ο κόσμος δεν ήταν ο ίδιος από τότε και μετά. Κι ευχαριστούμε το Θεό γι' αυτό.
[ Περισσότερα ]

 


Η παραγωγή  "Τα Νέα του Τέλους" είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική έκδοση. Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ είναι για σκοπούς πληροφόρησης μόνο. Οι γνώμες και οι θέσεις που εκφράζονται στα ανατυπωμένα άρθρα δεν αντανακλούν  αναγκαστικά τις απόψεις των   εκδοτών "Των Νέων του Τέλους".