Η Ελληνική Σελίδα της Οικογένειας!The mark of the Beast!
Computer Chisps & the Future!
Diseases
Wars

Τα Νέα του Τέλους!
   

Εισαγωγή

Το Μέλλον Είχε Προφητευτεί

          ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ  στη νέα χιλιετία, πολλοί από μας δε μπορεί παρά να αναρωτιόμαστε τι επιφυλάσσει το μέλλον για μας και για τον πλανήτη μας . Βρισκόμαστε  στο κατώφλι μια τολμηρής Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, με ειρήνη και αφθονία για όλους; Ή βρισκόμαστε στο χείλος ενός χάους και μιας καταστροφής που δεν έχουν προηγούμενο; Ή και τα δυο;

         Αυτό το βιβλιαράκι δίνει τις απαντήσεις που θα σε προετοιμάσουν γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

         Το θαυμαστό με την περιγραφή που ακολουθεί μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, είναι ότι, αν και αφορά τον κόσμο του σήμερα, έχει συνταχθεί στο μεγαλύτερο μέρος της, χιλιάδες χρόνια πριν.  

         Θα εξετάσουμε συγκεκριμένες προβλέψεις και προφητείες που χρονολογούνται δυο και τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, και παρόλα αυτά  περιγράφουν με ακρίβεια, καταστάσεις και γεγονότα που έχουν εκπληρωθεί – ή που θα εκπληρωθούν σύντομα - στη διάρκεια της δικής μας ζωής.

         Ανάμεσα στις προφητείες που θα εξετάσουμε είναι και προβλέψεις που περιγράφουν τα μοντέρνα συστήματα ταχείας μεταφοράς, τη σημερινή άνευ προηγουμένου αύξηση στα διεθνή ταξίδια, καθώς επίσης και την εκρηκτική αύξηση της γνώσης σε όλα τα επίπεδα της επιστήμης, που παρατηρούμε στη ζωή μας σήμερα. Αλλά, και επιτεύγματα της τεχνολογίας, όπως το ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα και το παγκόσμιο πιστωτικό σύστημα, που πρόκειται σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή, έχουν, επίσης, προφητευτεί με ανατριχιαστική ακρίβεια.

         Οι συνέπειες από την αύξησης της  θερμοκρασίας της γης, καθώς και η εξάπλωση των σημερινών θανατηφόρων ασθενειών, όπως του Έιτζ και του καρκίνου, έχουν επίσης προφητευτεί.

         Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου, από τη μια μεριά θα σε ενημερώσει για τις προφητείες αυτές  και από την άλλη, θα σου δώσει μια νέα προοπτική για τη ριζοσπαστική μεταμόρφωση που υφίσταται ο κόσμος σήμερα, και θα σε προετοιμάσει για τις κατακλυσμικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν.

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

          Σε κάθε εποχή,  διάφοροι μεγάλοι θρησκευτικοί δάσκαλοι και προφήτες έχουν δει συγκεκριμένα οράματα για το μέλλον. Μια  ομιλία, που θεωρείται από πολλούς ως η πιο εμβαθύς και λεπτομερής στο είδος της, δόθηκε πριν από 2000 χρόνια, στην πλαγιά ενός λόφου, έξω από την αρχαία πόλη της Ιερουσαλήμ. Εκεί, μια μικρή ομάδα ερευνητών της αλήθειας συναθροίστηκε γύρω από το Δάσκαλό της, έναν ξυλουργό που έγινε κήρυκας, γνωστός σαν ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Μια ερώτηση που Του έκαναν έγινε αιτία για να πάρουν μια απάντηση που διέσχιζε τους αιώνες και εστιαζόταν στις μέρες που ζούμε εμείς σήμερα:

         "Και όταν κάθισε στο Όρος των Ελαιών, οι μαθητές πλησίασαν κοντά Του, και Του είπαν, 'Πες μας, ποιο θα είναι το σημείο του ερχομού Σου, και του τέλους τους κόσμου;'” (Ματθαίος 24:3).i

           [ι] Οι αναφορές στις παρενθέσεις είναι παραπομπές της Βίβλου που υποδηλώνουν το βιβλίο, το κεφάλαιο και το εδάφιο, όπου βρίσκονται τα αναφερόμενα κείμενα.

          Το γεγονός για το οποίο Του απηύθυναν τη συγκεκριμένη ερώτηση οι μαθητές Του συχνά αναφέρεται ως “ Δευτέρα Παρουσία”, η δραματική επιστροφή του Ίδιου του Χριστού που θα έρθει για να αναλάβει την εξουσία αυτού του κόσμου και να εγκαθιδρύσει τη Βασιλεία του Θεού πάνω στη Γη. Ο όρος “τέλος του κόσμου” χρησιμοποιείται εδώ όχι για να υποδηλώσει το τέλος του πλανήτη, αλλά το τέλος της ισχύουσας άδικης και απάνθρωπης εξουσίας του ανθρώπου πάνω στη γη.

         Ο Ιησούς απάντησε στο ερώτημα τους όχι μόνο με ένα σημάδι που θα υποδείκνυε ότι το “τέλος” θα είναι κοντά, αλλά έδωσε δεκάδες συγκεκριμένα σημάδια που θα πρέπει να περιμένουμε, επίσης. Επιπλέον, και άλλες αξιοσημείωτες προφητείες από πολλούς συγγραφείς άλλων βιβλίων της Βίβλου βοηθάνε στο σχηματισμό μιας ακόμη πιο πλήρους εικόνας. Και είναι αυτά τα προφητευμένα “σημεία" στα οποία θα επιστήσουμε την προσοχή μας.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ :

         (Από την ομιλία του Ιησού:)  “Θα ακούσετε για πολέμους και φήμες για πολέμους …. Επειδή έθνος θα ξεσηκωθεί ενάντια σε έθνος, και  βασίλειο ενάντια σε βασίλειο. Και θα υπάρξουν, πείνες, επιδημίες και σεισμοί σε πολλά μέρη. Όλα αυτά θα είναι η αρχή των δεινών”. (Ματθαίος 24:6-8)

         Όλοι  γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει περάσει πολέμους, πείνες, επιδημίες και σεισμούς για χιλιετίες. Ωστόσο, θα μείνετε κατάπληκτοι όταν μάθετε, το ότι η σφοδρότητα και η συχνότητα όλων αυτών  έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Ας εξετάσουμε το πρώτο μέρος αυτού του κειμένου για παράδειγμα:

Επόμενο Κεφάλαιο >>

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ] [ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ]

Copyright © 1997 Aurora Production